Пријава за конференцију “Методика наставе страних језика у основном и средњем образовању”

Са задовољством Вас позивамо на конференцију Методика наставе страних језика у основном и средњем образовању коју Фондација Темпус – Eurydice мрежа организује у сарадњи са Заводом за унапређивање образовања и васпитања.

Конференција ће бити одржана 1. јула 2016. године у Београду у хотелу Metropol Palace, Булевар краља Александра 69.

Циљ конференције је покретање дискусије о могућностима унапређења процеса наставе и представљање иновација у области методике наставе, а циљна група су пре свега наставници страних језика из основних и средњих школа. На конференцији ће говорити домаћи и страни експерти за методику наставе страних језика, а фокус ће бити на практичном раду у мањим групама за сваку од области посебно:
•    енглески језик
•    немачки језик
•    руски језик
•    француски језик
•    мотивација ученика.

Пријављивање за конференцију је могуће искључиво путем регистрационог формулара, док нацрт дневног реда можете погледати овде.

Рок за пријаву је 24. јун до 12:00 часова. Због ограниченог броја места, приликом одабира учесника водиће се рачуна о равномерној заступљености представника различитих институција, а предност ће имати наставници страних језика из основних и средњих школа у Србији.

Радни језици конференције су енглески током пленарних сесија и енглески, руски, француски и немачки у радним групама за те језике, док ће српски бити радни језик у групи за мотивацију. Неће бити обезбеђен симултан превод за излагања говорника.

Постоји могућност рефундације путних трошкова искључиво наставницима страних језика из основних и средњих школа које се налазе ван Београда у висини повратне аутобуске карте, а којима је претходно прихваћена пријава за регистрацију.

За додатне информације можете нам се обратити на office@tempus.ac.rs.

Срдачан поздрав,
Фондација Темпус – Eurydice мрежа