Пријава за обуку „Унапређење компетенција наставника и стручних сарадника за спровођење активности каријерног вођења и саветовања”

Национални Euroguidance центар током априла и маја организује 5-недељни онлајн семинар за наставнике и стручне сараднике основних и средњих школа „Унапређење компетенција наставника и стручних сарадника за спровођење активности каријерног вођења и саветовања”. Ова обука у трајању од 18 сати одвија се претежно путем онлајн платформе са једним 2-сатним сусретом уживо на самом почетку. Обука је акредитована код Завода за унапређивање образовања и васпитања под каталошким бројем 88 и носи 18 поена стручног усавршавања.

Учешће на обуци је бесплатно. За учешће је потребно попунити регистрациони формулар у наставку и то до четврткa, 28. марта 2019. године, до 12 часова. Приликом пријављивања молимо Вас да изаберете један од понуђених датума и места одржавања непосредног дела обуке. За похађање семинара након првог сусрета потребан је приступ рачунару са приступом интернету.

Како је број места ограничен, пожељно је пријавити се што пре. Молимо Вас да имате у виду да ће се у случају прекобројног пријављивања водити рачуна о разноврсности школа, времену пријављивања и раније исказаном интересовању за овај семинар путем формулара за испитивање интересовања за обуке Euroguidance и Europass центра.

Сви пријављени ће бити обавештени о статусу своје пријаве након затварања регистрације путем мејла који оставе приликом пријаве. Молимо Вас проверите своју нежељену (junk/spam) пошту јер се може десити да мејл доспе у тај фолдер.

Поља обележена * је обавезно попунити. С обзиром да ће се сертификати о учешћу израђивати на основу података достављених путем овог формулара, молимо Вас да јасно назначите пун назив установе у којој сте запослени као и остале неопходне податке.

Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

 

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.