Пријава за предавање „Шта након средње школе? Кораци о доношењу одлуке о избору студијског програма”

Фондација Темпус- Euroguidance центар организује предавање за ученике завршних разреда средње школе на тему „Шта након средње школе? Кораци о доношењу одлуке о избору студијског програма које се одржава 9. маја 2018. године у периоду 18:00-19:00. Овo предавање се одржава у склопу активности подршке ученицима завршних разреда, које Фондација Темпус спроводи уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Ученици завршеног разреда средњих школа и сви други заинтересовани се могу пријавити за бесплатно учешће попуњавањем регистрационог формулара у наставку.

Напомињемо да можете да пријавите више учесника у једном формулару, а заинтересовани наставници могу да пријаве и учешће групе ученика.

Формулар је потребно попунити најкасније до  8. маја 2018. године у 10 часова, а информација о статусу пријаве биће прослеђена на мејл наведен у пријави, најкасније дан пре одржавања предавања. Предавање може бити фотографисано у сврху информисања јавности о догађају.

У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају свих техничких проблема, можете нам писати и на адресу euroguidance@tempus.ac.rs.

Питања обележена * су обавезна.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.