Пријава за предавање: „Како подржати дете у процесу доношења одлуке о избору занимања“

Фондација Темпус- Euroguidance центар организује за родитеље ученика завршних разреда основних и средњих школа предавање на тему „Како подржати дете у процесу доношења одлуке о избору занимања“ који се одржава 20. новембра 2018. године у периоду 18:00-19:00 у просторијама Информативног центра Фондације Темпус (Теразије 39, Београд).

Родитељи ће имати прилику да сазнају за која кораке у избору занимања и даљег школовања је посебно важна њихова подршка и на који начин могу да подрже своју децу. Родитељи матураната и сви други заинтересовани могу да се пријаве за бесплатно учешће попуњавањем регистрационог формулара у наставку.

Напомињемо да можете да пријавите више учесника у једном формулару, а заинтересовани наставници могу да пријаве и учешће групе родитеља.

Формулар је потребно попунити најкасније до 19. новембра 2018.године у 12 часова, а информација о статусу пријаве биће прослеђена на мејл наведен у пријави, најкасније дан пре одржавања предавања. Предавање може бити фотографисано у сврху информисања јавности о догађају.

У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају свих техничких проблема, можете нам писати и на адресу euroguidance@tempus.ac.rs.