Пријава за студијску посету и заједнички семинар ,,Активности каријерног вођења и саветовања у школи”

Уколико сте заинтересовани за учешће у студијској посети и заједничком семинару за наставнике из Србије и Чешке ,,Активности каријерног вођења и саветовања у школи” то можете учинити попуњавањем регистрационог формулара у наставку до понедељка 25. марта до краја дана. С обзиром да је број места ограничен препоручљиво је да се пријавите што раније. Приликом избора учесника на овом догађају водиће се рачуна о искуству пријављених у области каријерног вођења и саветовања, исказаној мотивацији за учествовање на овом догађају,  а затим и равномерној заступљености школа као критеријуму.

Учешће на овом догађају је бесплатно, а за учеснике ван Београда биће обезбеђен смештај за време трајања студијске посете као и рефундација путних трошкова.

Након прегледања пријава, сви пријављени добиће обавештење о статусу пријаве на е-мејл адресу остављену приликом регистрације. Постоји могућност да пристигли мејл заврши у непожељној пошти (junk/spam), па Вас молимо да проверите и овај фолдер у оквиру Ваше електронске поште. У случају техничких проблема или додатних питања контактирајте нас на euroguidance@tempus.ac.rs.

Сва питања означена * су обавезна.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.