Пријава за вебинар „Како савладати трему пред завршни испит“

Вебинар „Како савладати трему пред завршни испит“ одржава се 18. априла 2019. године у периоду 12:30-13:15 путем вебинар платформе.Ученици ће имати прилику да се сазнају различите начине за превазилажење треме и осмисле свој план за суочавање са тремом приликом полагања пријемног испита.

С обзиром да вебинар представља врсту предавања путем интернета доступан је свим  матуранта из свих градова у Републици Србији као и другима заинтересованим за тему. Учешће на вебинару је бесплатно а потребан је само рачунар са стабилном интернет везом како би се вебинар пратио у заказано време. Пријављивање се врши попуњавањем регистрационог формулара, у наставку текста. Рок за пријаву је 18. априла 2019. године у 12 часова.

Након регистрације, сви учесници ће на е-мејл адресу остављену приликом регистрације добити потврду пријаве. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара. У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam).За додатна питања у вези са пријавом и организацијом вебинара, погледајте одељак: често постављена питања, а у случају да не можете да пронађете одговор на своје питање можете да се обратите путем  адресе: euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо Центар).

Питања обележена * су обавезна.