Prijava za vebinar „Kako savladati tremu pred završni ispit“

Vebinar „Kako savladati tremu pred završni ispit“ održava se 18. aprila 2019. godine u periodu 12:30-13:15 putem vebinar platforme.Učenici će imati priliku da se saznaju različite načine za prevazilaženje treme i osmisle svoj plan za suočavanje sa tremom prilikom polaganja prijemnog ispita.

S obzirom da vebinar predstavlja vrstu predavanja putem interneta dostupan je svim  maturanta iz svih gradova u Republici Srbiji kao i drugima zainteresovanim za temu. Učešće na vebinaru je besplatno a potreban je samo računar sa stabilnom internet vezom kako bi se vebinar pratio u zakazano vreme. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem registracionog formulara, u nastavku teksta. Rok za prijavu je 18. aprila 2019. godine u 12 časova.

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mejl adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslato putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije nekoliko sati pre početka vebinara. U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam).Za dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom vebinara, pogledajte odeljak: često postavljena pitanja, a u slučaju da ne možete da pronađete odgovor na svoje pitanje možete da se obratite putem  adrese: euroguidance@tempus.ac.rs ili telefonom 011/33 42 430 (opcija 1- Info Centar).

Pitanja obeležena * su obavezna.