Prijava za vebinar „Kako podržati dete u procesu donošenja odluke o izboru zanimanja?“

Fondacija Tempus – Euroguidance centar organizuje za roditelje učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola vebinar na temu „Kako podržati dete u procesu donošenja odluke o izboru zanimanja“ koji se održava 15. maja 2018. godine u periodu 18:00-19:00. Ovaj vebinar se održava u sklopu aktivnosti podrške učenicima završnih razreda, koje Fondacija Tempus sprovodi uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Roditelji će imati priliku da saznaju za koje korake u izboru zanimanja i daljeg školovanja je posebno važna njihova podrška i na koji način mogu da podrže svoju decu. Roditelji maturanata i svi drugi zainteresovani mogu da se prijave za besplatno učešće popunjavanjem registracionog formulara u nastavku, do 14. maja 2018. godine u 16 časova.

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mejl adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslato putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije nekoliko sati pre početka vebinara.  U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam). Za dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom vebinara, pogledajte odeljak: često postavljena pitanja, a u slučaju da ne možete da pronađete odgovor na svoje pitanje možete da se obratite putem  adrese: euroguidance@tempus.ac.rs ili telefonom 011/33 42 430 (opcija 1 – Info centar).

Pitanja obeležena * su obavezna.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.