Prijava za predavanje: „Kako podržati dete u procesu donošenja odluke o izboru zanimanja“

Fondacija Tempus- Euroguidance centar organizuje za roditelje učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola predavanje na temu „Kako podržati dete u procesu donošenja odluke o izboru zanimanja“ koji se održava 8. maja 2018. godine u periodu 18:00-19:00. Ovo predavanje se održava u sklopu aktivnosti podrške učenicima završnih razreda, koje Fondacija Tempus sprovodi uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Roditelji će imati priliku da saznaju za koja korake u izboru zanimanja i daljeg školovanja je posebno važna njihova podrška i na koji način mogu da podrže svoju decu. Roditelji maturanata i svi drugi zainteresovani mogu da se prijave za besplatno učešće popunjavanjem registracionog formulara u nastavku.

Napominjemo da možete da prijavite više učesnika u jednom formularu, a zainteresovani nastavnici mogu da prijave i učešće grupe roditelja.

Formular je potrebno popuniti najkasnije do 7. maja 2018.godine u 12 časova, a informacija o statusu prijave biće prosleđena na mejl naveden u prijavi, najkasnije dan pre održavanja predavanja. Predavanje može biti fotografisano u svrhu informisanja javnosti o događaju.

U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam), a u slučaju svih tehničkih problema, možete nam pisati i na adresu euroguidance@tempus.ac.rs.

 

Pitanja obeležena * su obavezna.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.