Проблем са е-формуларом у оквиру Изградње капацитета у области младих 2019 (рок 24. јануар)

Извршна агенција Европске комисије (EACEA) у оквиру Еразмус+ позива за Изградњу капацитета у области младих 2019 АЦПАЛА је објавила битну информацију о проблему са е-формуларом за подношење пројектних пријава. Наиме, тренутни формулар онемогућава подношење пројеката организација/институција са територије Републике Србије.

Информација о проблему је објављена на страни Извршне агенције (EACEA) у табу eForms а преносимо је у потпуности у наставку ове вести:

All applications involving a Serbian applicant (ACPALA window) or partner (all the windows) might receive an error message after the creation of the e-form. Please, fill in your application anyway, you’ll be able to transfer the content on the new e-form template with a refresh as soon as this issue will be solved. Please, if your partnership includes a Serbian organisation and you receive the error, send a notification to the eacea-youth@ec.europa.eu mailbox, we will keep you updated.

Молимо Вас да пратите ову страну и да сва потенцијална питања о овој теми упутите ЕАЦЕА на маил eacea-youth@ec.europa.eu