Продужен конкурс за Еразмус+ амбасадоре

Фондација Темпус расписује конкурс за Еразмус+ амбасадоре за Републику Србију.

Циљ конкурса је успостављање мреже амбасадора програма Еразмус+ како би стручна и шира јавност била што боље информисана о могућностима које програм пружа.

Еразмус+ амбасадори добро познају Еразмус+ програм и/или претходне ЕУ програме из области образовања и младих, и заинтересовани су да учествују у промоцији програма и могућности које пружа, у региону у ком живе и шире. 
Мисија Еразмус+ амбасадора је ширење информација о Еразмус+ програму у циљу повећања броја учесника у програму у Србији. Еразмус+ амбасадори информишу потенцијалне кориснике о могућностима учешћа у програму. 

Цео текст конкурса можете пронаћи овде

Услови за пријаву:

Кандидат за Еразмус+ амбасадора је корисник међународних пројеката из области образовања и младих.  

Пријављивање на конкурс се врши попуњавањем пријавног формулара до рока назначеног у тексту конкурса. На конкурс се могу пријавити сви кандидати који испуњавају следеће услове:

  • Да је кандидат за Еразмус+ амбасадора корисник међународних пројеката из области образовања и младих (Обавезно приложити доказ, као нпр. линк ка веб страници са његовим именом). Познавање програма ЕУ из области образовања и/или младих је предност.
  • Добро познавање енглеског језика на коме се објављује главна конкурсна документација (Део разговора ће бити на енглеском језику).

Да би пријава била узета у разматрање кандидати морају испунити горе наведене услове.

Заинтересовани кандидати се могу пријавити попуњавањем пријавног формулара овде.

Рок за пријаву је 28. фебруар 2017. године, 23:59 часова.

За све додатне информације се можете обратити Фондацији Темпус путем мејла: konkursi@tempus.ac.rs