Програми стручног усавршавања – акредитовани семинари за наставнике

DSC_0959eTwinning национални тим за подршку организује два програма стручног усавршавања који су акредитовани од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања и налазе се у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/2017. и 2017/2018. годину.

Програм „eTwinning за почетнике – први кораци“, под каталошким бројем 373 намењен је почетницима у eTwinning-у, а програм „Ка квалитетним eTwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТ-а у настави“, под каталошким бројем 393, намењен је искуснијим члановима портала.

У току 2017. године, eTwinning национални тим за подршку организовао је седам акредитованих семинара у Новом Саду, Београду, Лесковцу, Зрењанину, Јагодини и Аранђеловцу.

У току 2016. године, у периоду од 1. септембра до 30. децембра, eTwinning национални тим за подршку организовао је пет акредитованих семинара, у Лозници, Београду, Сремској Митровици и Смедереву.

Више информација о семинарима одржаним у школској 2016/2017. години погледајте овде.

У марту и априлу 2015. године, eTwinning Национални тим за подршку одржао је неколико радионица у градовима у Србији. eTwinning је представљен у Нишу, Новом Саду, Смедеревској Паланци, Крагујевцу, Зајечару, Лесковцу, Суботици и Београду. Радионице су биле интерактивног карактера и укључивале су показне вежбе и примере. Као резултат, број пројеката које су покренули или им се прикључили еТвинери из Србије се знатно повећао. Презентације са ових догађаја можете погледати овде.