Прослава “Еразмус дана” у октобру 2020. године

Тродневна прослава програма Еразмус+, под називом „Еразмус дани“, одржаће се широм света у периоду 15-17. октобра 2020. године, уз подршку Европске комисије и Европског парламента. Током прошлогодишње прославе, организовано је 955 догађаја у 53 земље.

Учешће на „Еразмус данима“ је јединствена прилика организацијама из Србије да организују догађај, поделе своје Еразмус искуство, или информације о свом пројекту. Интернационална мобилност и европско држављанство ће поново бити у средишту #ErasmusDays 2020.

Током „Еразмус дана“, широм света ће бити организоване разне изложбе, концерти, такмичења, семинари, партнерске мреже, отворени дани, дистрибуција докумената везаних за европску мобилност, дигиталне презентације и многи други догађаји.

Организације из Србије могу се прикључити прослави Еразмус+ програма и организовати сопствени догађај, а затим га и регистовати на сајту Еразмус дани 2020.

Више детаља о Еразмус данима и начину пријављивања догађаја могу се наћи на веб страници Фондације Темпус Еразмус Дани 2020.