Proslava “Erazmus dana” u oktobru 2020. godine

Trodnevna proslava programa Erazmus+, pod nazivom „Erazmus dani“, održaće se širom sveta u periodu 15-17. oktobra 2020. godine, uz podršku Evropske komisije i Evropskog parlamenta. Tokom prošlogodišnje proslave, organizovano je 955 događaja u 53 zemlje.

Učešće na „Erazmus danima“ je jedinstvena prilika organizacijama iz Srbije da organizuju događaj, podele svoje Erazmus iskustvo, ili informacije o svom projektu. Internacionalna mobilnost i evropsko državljanstvo će ponovo biti u središtu #ErasmusDays 2020.

Tokom „Erazmus dana“, širom sveta će biti organizovane razne izložbe, koncerti, takmičenja, seminari, partnerske mreže, otvoreni dani, distribucija dokumenata vezanih za evropsku mobilnost, digitalne prezentacije i mnogi drugi događaji.

Organizacije iz Srbije mogu se priključiti proslavi Erazmus+ programa i organizovati sopstveni događaj, a zatim ga i registovati na sajtu Erazmus dani 2020.

Više detalja o Erazmus danima i načinu prijavljivanja događaja mogu se naći na veb stranici Fondacije Tempus Erazmus Dani 2020.