Пријава за радионицу за припрему пројеката мобилности младих и мобилности омладинских радника

Фондација Темпус организује једнодневну радионицу са циљем припреме организација и институција из Србије за писање и подношење КА1 пројеката мобилности у оквиру омладинске компоненте програма Еразмус+ за 2020. годину.

Група за младе Фондације Темпус ће организовати једнодневну радионицу посвећену развоју предлога пројеката у оквиру Кључне активности 1 (КА1) Мобилност младих и Мобилност омладинских радника.

Радионица је намењена представницима организација цивилног друштва, институција, канцеларија за младе и другим актерима из Србије које планирају да конкуришу за KA1 пројекте мобилности у три рока за предају КА1 пројеката током 2020. године. Радионице за писање пројеката у оквиру КА2 Стратешка партнерства и КА3 Пројекти дијалога младих, ће бити реализоване у каснијем периоду.

Полазници радионице ће моћи да:

  • разликују могућности и типове пројеката у оквиру омладинске компоненте програма Еразмус+ за 2020. годину;
  • овладају процедурама за подношење пројеката у оквиру КА1 Мобилност млади и Мобилност омладинских радника;
  • упознају се са специфичностима пројектне документације у оквиру КА1 пројеката у области младих;
  • примене правила за писање буџета у оквиру KA1 пројеката у области младих;
  • информишу се о подршци коју нуди Фондација Темпус у процесу писања пројекта.

Радионица ће се одржати у Београду 17. децембра, од 10 до 17 часова.

Учесници радионице би требало да буду особе које су у својим организацијама/КЗМ/институцијама  одговорне за развој и писање пројеката. Учесници ће накнадно бити обавештени о месту одржавања радионице. Напомињемо да се од свих учесника/ца очекује присуство током целог трајања радионице.

Пријаву за радионицу можете извршити попуњавањем  регистрационог формулара.

Рок за пријаве  11. децембар до 23:59.

Број учесника радионица је ограничен. Закаснеле пријаве неће бити узете у разматрање. Учешће је бесплатно.

При избору учесника, предност ће имати представници организација и институција који тренутно не учествују у Еразмус+ пројектима мобилности али ће се водити рачуна о заступљености различитих типова организација, квалитету пријаве и регионалној покривености. Само одабрани учесници и учесници на листи резерви ће добити позив за учешће.

Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус обезбеђује радне материјале, освежење и храну током радионица.