Радионица за припрему пројеката КА2 стратешких партнерстава у области младих програма Еразмус+

Фондација Темпус организује једнодневну радионицу са циљем припреме организација и институција из Србије за писање и подношење пројеката у оквиру Кључне активности 2 (КА2) Стратешка партнерства у области младих у оквиру Програма Еразмус+ за 2020. годину.

Радионице су намењене представницима организација цивилног друштва, институција, канцеларијама за младе и другим актерима из Србије које планирају да конкуришу за пројекте KA2 Стратешких партнерстава у оквиру Националног позива у три рока за предају пројеката током 2020. године. Информација о расположивим финансијским средствима за пројекте Стратешких партнерстава за 2020. годину се налазе на овом линку.

Полазници КА2 радионице ће моћи да:

  • овладају процедурама за подношење пројеката у оквиру КА2 Стратешка партнерства у области у младих;
  • додатно развију своју пројектну идеју у оквиру KA2 Стратешка партнерства у области у младих;
  • науче правила за писање буџета у оквиру KA2;
  • сазнају критеријуме селекције КА2 пројеката.

 

Радионица ће се одржати у Београду 26. децембра, од 10 до 17 часова.

 

Учесници радионице би требало да буду особе које су у својим организацијама/КЗМ/институцијама одговорне за развој и писање пројеката. Учесници ће накнадно бити обавештени о месту одржавања радионице. Напомињемо да се од свих учесника/ца очекује присуство током целог трајања радионице.

Пријаву за радионицу можете извршити попуњавањем  формулара на овом ЛИНКУ. Рок за пријављивање  19. децембар  до 23:59.

Број учесника радионица је ограничен. Закаснеле пријаве неће бити узете у разматрање. Учешће је бесплатно.

При избору учесника, предност ће имати представници организација и институција са конкретним пројектним идејама за КА2 пројекте Стратешких партнерстава. Такође, предност ће имати представници организација и институција који тренутно не учествују у Еразмус+ пројектима мобилности, али ће се водити рачуна о заступљености различитих типова организација, квалитету пријаве и регионалној покривености. Само одабрани учесници и учесници на листи резерви ће добити позив за учешће.

Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус обезбеђује радне материјале, освежење и храну током радионица.