Радионице за писање пројеката – децембар 2017

Фондација Темпус током децембра 2017. године организује 11 радионица за писање пројеката у неколико градова Србије за различите врсте пројеката.

Пријаве за радионице се врше помоћу попуњавања регистрационих формулара. У зависности од тога за коју сте област заинтересовани, погледајте детаље позива на следећим линковима:

Број учесника радионице је ограничен у зависности од локације где се одржава радионица (погледајте детаље у посебном позиву).

При избору учесника, водиће се рачуна о заступљености свих типова установа за које је објављен конкурс, као и броју особа из исте институције. Предност ће имати представници установа који тренутно не учествују у Еразмус+ пројектима.

Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус обезбеђује радне материјале и освежење током радионица.

Током јануара и фебруара биће организоване КА2 радионице за сектор младих као и општег, стручног и образовања одраслих, док ће за област високог образовања бити организоване КА2 радионице посвећене разради описа пројекта и буџета пројекта за пројекте изградње капацитета, као и за КA2 пројекте стратешких партнерстава у високом образовању. Позиви за пријављивање за ове радионице биће накнадно објављени.