Еразмус+ радионице за припрему предлога пројеката КА2 Стратешких партнерстава у области високог образовања

Фондација Темпус, организује две радионице посвећене развоју предлога KA2 пројеката Стратешких партнерстава у области високог образовања у оквиру  Националног позива Програма Еразмус+ ЕУ за 2018. годину.

Радионице су намењене представницима акредитованих високошколских установа, као и других установа, организација и институција активних у сектору високог образовања које планирају да конкуришу за KA2 пројекте стратешких партнерстава у оквиру Националног позива, у конкурсном року за 2018. годину.

Радионице ће бити одржане:

07. фебруара 2018. године у Новом Саду

09. фебруара 2018. године у Београду

Планирано је да обе радионице имају исти садржај и покрију исте теме.

Циљеви радионица су:

  • Указати на обим пројеката, формалне услове конкурисања и начин предаје пројектне документације;
  • Објаснити начин повезивања теме пројекта са приоритетима пројеката стратешких партнерстава у области високог образовања;
  • Rазјаснити концепте иновативности и транснационалног у контексту конкретне пројектне идеје;
  • Представити механизам усклађивања обима и типа активности са буџетом пројекта.

Пријаву за радионице можете извршити попуњавањем регистрационог формулара, најкасније до четвртка, 25. јануара до 23:59. часова.

Регистровани ће накнадно бити обавештени о статусу своје пријаве за учешће на радионици. Број учесника једне радионице је ограничен. Предност ће имати представници организација и институција са конкретним пројектним идејама за КА2 пројекте стратешких партнерстава.

Код одабира учесника, водиће се рачуна и о заступљености различитих типова институција/организација и уједначеној регионалној заступљености.

Учешће на радионицама је бесплатно. Учесници сами сносе евентуалне трошкове пута и смештаја. Фондација Темпус обезбеђује радне материјале и освежење током радионица

Последње модификовано: јануар 23, 2018Публикације: