Радионице посвећене разради буџета пројеката изградње капацитета у високом образовању

У складу са резултатима испитивања потреба за тематским радионицама, Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији, организује радионице посвећене развоју предлога пројеката за конкурс за пројекте изградње капацитета у високом образовању (некадашњи Темпус пројекти) у оквиру програма Еразмус+. Две радионице посвећене разради матрице логичког оквира одржане су током децембра у Новом Саду и Београду. Прва радионица са акцентом на детаљнoм опису пројекта одржана је у Новом Саду, а друга ће се одржати у Беоргаду 14. јануара.

Две радионице посвећене разради буџета пројеката изградње капацитета у високом образовању биће одржане у Новом Саду 16. јануара и Београду, 19. јануара 2015. године, са почетком у 10 часова (и трајањем до 16 часова). О месту одржавања радионица одабрани учесници ће бити накнадно обавештени.

Радионице су намењене искључиво представницима високошколских институција које развијају предлоге пројеката изградње капацитета у високом образовању за актуелни Еразмус+ конкурс.

Пријaву за радионице можете извршити попуњавањем регистрационог формулара: https://erasmusplus.rs/erazmus-radionica-za-razradu-budzeta-projekta/ најкасније до понедељка, 12. јануара до 16:00. Број учесника и учесница за сваку од радионица је ограничен на 30. Особе које су кроз упитник за испитивање потреба исказале заинтересованост за ову тему имаће предност при одабиру за учешће, а водиће се рачуна о заступљености различитих типова институција/организација, уједначеном броју особа из исте институције и досадашњем учешћу у тематским радионицама.

Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији обезбеђује радне материјале и освежење током радионица.