,,Са привредом на ти: млади и посао” – Youth2Business догађај за Еразмус Мундус алумнисте

Фондација Темпус у сарадњи са са Центром за каријерно вођење и саветовање младих талената Фонда за младе таленте Републике Србије и Алумни асоцијацијом Еразмус Мундус студената (Erasmus Mundus Students and Alumni Association) организује Youth2Business догађај за Еразмус Мундус алумнисте – ,,Са привредом на ти: млади и посао” у уторак, 10. марта у просторијама Impact Hub-a у Београду.

На овом догађају алумнисти Еразмус Мундус програма и стипендисти Фонда за младе таленте моћи ће да се повежу са лидерима успешних компанија, да кроз рад у малим групама из прве руке сазнају која су знања и вештине потребне за успех у савременом пословном окружењу, да се представе потенцијалним послодавцима и чују више о појединачним искуствима успешних људи и успешним пословним подухватима у Србији. Осим тога, догађај представља и идеалну могућност за међусобно упознавање и умрежавање алумниста и стипендиста и могућност за ширење контаката и круга евентуалних будућих сарадника.

Кроз четири сесије у трајању од по пола сата, у малим групама до 10 учесника, алумнисти ће моћи да разговарају са неким од представника водећих компанија у Републици Србији.

Списак представника компанија и прелиминарну агенду можете погледати овде.

За учествовање на овом догађају Еразмус Мундус алумнисти се могу пријавити попуњавањем пријавног форумулара, а рок је субота, 7. март 2015. године до 12 часова. Обезбеђена је и рефундација путних трошкова за алумнисте који долазе из других градова Републике Србије.