Семинар еТwinning за почетнике – први кораци у Сремској Митровици

Са задовољством Вас позивамо на семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци” који ће се одржати 17. децембра 2016. године у просторијама ОШ ,,Јован Јовановић Змај” у Сремској Митровици, Ратарска 5, са почетком у 9 часова (регистрација oд 8:30 часова). Нацрт агенде можете погледати овде.

Семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци” је акредитован за школску 2016/2017 и 2017/2018 годину, под редним бројем 373 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова стручног усавршавања.

Циљ програма је подизање нивоа дигиталних компетенција запослених у образовно-васпитним установама који раде са децом предшколског и школског узраста, унапређење квалитета наставе кроз коришћење ИКТ алата у раду са ученицима и децом, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је намењен наставницима који немају пуно искуства са еТwinning порталом. Учесници ће бити оспособљени да користе еТwinning портал и алате који се на њему налазе. Циљна група су учитељи и наставници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама.

Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 13. децембар до 23:59 часова. Због ограниченог броја места, приликом одабира учесника водиће се рачуна о равномерној заступљености представника различитих школа и предшколских установа. О статусу ваше пријаве ћете бити обавештени након истека рока за пријаву.

Напомена: уколико сте у могућности, на семинар можете понети свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај сa којим можете приступити свом еТwinning профилу током семинара. За семинар се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута. Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

За додатне информације можете нам се обратити на etwinning@tempus.ac.rs.

еТwinning национални тим за подршку