Семинар еТwinning за почетнике – први кораци у Лозници

Са задовољством Вас позивамо на семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци” који ће се одржати 30. септембра 2016. године у просторијама Техничке школе у Лозници, Трг Јована Илића 3, са почетком у 9часова. Нацрт агенде можете погледати овде.

Семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци” је акредитован за школску 2016/2017 и 2017/2018 годину, под редним бројем 373 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова стручног усавршавања.

Циљ програма је подизање нивоа дигиталних компетенција запослених у образовно-васпитним установама који раде са децом предшколског и школског узраста, унапређење квалитета наставе кроз коришћење ИКТ алата у раду са ученицима и децом, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је намењен наставницима који немају пуно искуства са еТwinning порталом. Учесници ће бити оспособљени да користе еТwinning портал и алате који се на њему налазе. Циљна група су учитељи и наставници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама.

Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 25. септембра до 23:59 часова. Због ограниченог броја места, приликом одабира учесника водиће се рачуна о равномерној заступљености представника различитих школа и предшколских установа. О статусу ваше пријаве ћете бити обавештени после истека рока за пријаву.

Напомена: уколико сте у могућности, на семинар можете понети свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим можете приступити свом еТwinning профилу током семинара. За семинар се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута.

За додатне информације можете нам се обратити на etwinning@tempus.ac.rs.

еТwinning национални тим за подршку