Семинар „Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави“ у Смедереву

Са задовољством Вас позивамо на семинар ,,Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” који ће се одржати 14. октобра 2016. године у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска бб, Смедерево, са почетком у 9 часова. Нацрт агенде можете погледати овде.

Семинар ,,Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” је акредитован за школску 2016/2017 и 2017/2018 годину, под редним бројем 393 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова стручног усавршавања.

Циљ програма је унапређење квалитета постојећих еТвининг пројеката у циљу бољег коришћења ИКТа у настави, као и јачање дигиталних и језичких компетенција наставника/васпитача и ученика. Семинар је намењен наставницима који имају искуства са еТwinning порталом. Циљна група су учитељи, наставници и стручни сарадници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама. Учесници семинара морају бити регистровани и активни чланови еТwinning портала.

Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 9. октобар до 23:59 часова. Због ограниченог броја места, приликом одабира учесника водиће се рачуна о равномерној заступљености представника различитих школа и предшколских установа, као и о томе у којој мери су пријављени активни на еТwinning порталу. О статусу ваше пријаве ћете бити обавештени после истека рока за пријаву.

Напомена: уколико сте у могућности, на семинар можете понети свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим можете приступити свом еТwinning профилу током семинара. За семинар се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута.

За додатне информације можете нам се обратити на etwinning@tempus.ac.rs.

еТwinning национални тим за подршку