Искуства и перспективе у организацији кредитне мобилности

Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и ЕУ инфо центром у Београду организујe скуп “Искуства и перспективе у организацији кредитне мобилности”, у четвртак, 19. фебруара 2015. године у Дому омладине Београда, Дечанска 1, Београд (сала “Америцана”, I спрат). Програм скупа можете преузети са следећег линка.

Скуп је намењен представницима високошколских институција из Србије, универзитетима и високим школама које се интересују за пројекте билатералне размене студената и особља у оквиру програма Еразмус+ Европске уније и шире и који желе да унапреде своје процедуре како би постигли што квалитетнију организацију мобилности.

О својим досадашњим искуствима говориће представници универзитета који су већ имали искуства са организацијом размена кроз пројекте за мобилност, а биће представљена и публикација Водич за кредитну мобилност са низом корисних савета.

Регистрациони формулар за учешће у скупу налази се на линку https://erasmusplus.rs/?p=1811 а потрбно га је попунити најкасније до 18. фебруара 2015. године до 10 часова.