Шта значе eTwinning ознаке квалитета у пројектној настави? – двонедељна обука од 5. до 19. маја 2016. године

eTwinning национални тим за подршку са eTwinning амбасадорима у Србији организује обуку путем интернета под називом „Шта значе eTwinning ознаке квалитета у пројектној настави?“ у трајању од 5.  до 19.  маја 2016. године. За учешће на обуци потребно је да учесници буду регистровани еТвинери.

Обука ће се састојати од седам вебинара (презентација на интернету) које ће држати eTwinning амбасадори у Србији и практичног дела. Први вебинар организује се у четвртак 5. маја у 16 часова, када ће учесници добити и упутства о наредним активностима.

Сваки вебинар обрађиваће по један критеријум за доделу ознака квалитета. На примерима пројеката видећемо како се уз праћење критеријума може унапредити редовна настава/рад са децом, педагошки приступ и међупредметне компетенције.

Пријављивање за eTwinning обуку траје до уторка, 3. маја 2016. године, попуњавањем форумулара овде.

Како је број учесника ограничен, у догледно време ћете бити обавештени о статусу ваше пријаве.

Учесници добијају потврду о учешћу на обуци, када су присуствовали обуци и учестовали у свим њеним деловима. Из тог разлога је потребно да пријаву за обуку попуните својим подацима пажљиво, будући да ће се ти подаци наћи на потврди о учешћу, онако како сте их ви навели у пријави.