Informativni događaji, prezentacije i vebinari

U cilju informisanja studenata i nastavnog/administrativnog osoblja o mogućnostima za stipendiranje u okviru programa Erazmus+, Erazmus Mundus i CEEPUS , Fondacija Tempus organizuje informativno-promotivne događaje na visokoškolskim institucijama, u školama, bibliotekama, omladinskim organizacijama, u okviru sajmova stipendija i sajmova obrazovanja i u drugim ustanovama i organizacijama širom Srbije. Tokom 2018. godine, informacije o mogućnostima stipendiranja kroz programe Erazmus+ i CEEPUS su deljene u okviru brojnih prezentacija, info sesija i događaja održanih u preko 15 gradova širom Srbije.

 

Informativni centar Fondacije Tempus

Sve relevantne informacije o obrazovanju u Srbiji i Evropi, stipendijama i mogućnostima učešća u Erazmus+ i CEEPUS programu i aktivnostima Fondacije Tempus, mogu se dobiti i svakog radnog dana, od 10 do 18 časova, u Informativnom centru Fondacije Tempus u Beogradu, na adresi Terazije 39 (I sprat), bez prethodnog zakazivanja.

 

Mesečne aktivnosti

Osim pojedinačnih informisanja, u Informativnom centru se organizuje veliki broj događaja grupisanih u mesečne aktivnosti- u vidu prezentacija, druženja sa stipendistima Erazmus+ i CEEPUS programa, kao i vebinara koji se održavaju onlajn, a koji su posvećeni upravo studentima i mladima koji su zainteresovani da razvijaju svoja znanja, veštine i kompetencije kroz iskustvo mobilnosti.

 

Facebook live chat

Za one koji nisu u mogućnosti da posete Informativni centar Fondacije Tempus i da iz prve ruke dobiju željene informacije, na raspolaganju je mogućnost direktnog informisanja putem društvene mreže Facebook, korišćenjem chat opcije (svake srede od 16-17 časova i svakog petka od 12-13 časova), kao i mogućnost informisanja putem mejla info@tempus.ac.rs i telefona: 011 3342 430 (opcije 1 i 2).

 

Za sve koji su zainteresovani da direktno na mejl redovno dobijaju informacije o narednim događajima i aktivnostima Fondacije Tempus, dostupne su liste za obaveštenja za pojedince i institucije, kao i obaveštenja putem društvenih mreža.

 

Poslednje modifikovano: March 8, 2019Publikacije: