Нови TCA догађај – „Intercultural Mediation as a Tool for Integration and Social Inclusion of Young (Vulnerable) People“

Део Еразмус+ програма у ком Србија учествује јесу и TCA (Transnational Cooperation Activities) активности  намењене појединцима запосленим и активним у сектору формалног образовања и омладинском сектору. Ове међународне активности (семинари, обуке, конференције, истраживања) служе успостављању контаката и партнерстава за нове пројекте, али и размени добрих пракси и развоју компетенција запослених у васпитно-образовном раду, неформалном образовању и омладинском раду. Више информација о начину учешћа, пријави и избору учесника, прочитајте овде.

У наставку текста прочитајте о новом онлајн TCA догађају за коју је пријава тренутно отворена.

Intercultural Mediation as a Tool for Integration and Social Inclusion of Young (Vulnerable) People (online)

Циљ овог онлајн тренинга намењеног омладинским радницима који раде директно са младима, је унапређењевештина за креирање друштвеног дијалога и промовисањеинтеракција и посредовања када су у питању осетљиве групе младих и инклузија.

Тренинг се одржава онлајн, на енглеском језику и траје од 24. до 26. фебруара 2021. године. Више информација и прелиминарни програм догађаја доступан је овде.

Уколико сте заинтересовани, имате више од 18 година и добро познајете енглески језик, за учешће се можете пријавити попуњавањем пријаве на овом линку најкасније до 6. фебруара 2021. године. Потребно је само да приликом регистрације изаберете Dresden HUB (Germany) како су они задужени за онлајн спровођење овог догађаја. Након регистрације, неће уследити формална селекција учесника.