Позив на тренинг за акредитацију у оквиру ЕВС-а Групе ”Хајде да…”

Група „Хајде да…“, уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, САЛТО Ресурсног центра за Југоисточну Европу и Еразмус+ програма, расписује позив за учешће на тренингу за акредитацију у оквиру Европског волонтерског сервиса. Тренинг ће се одржати у периоду 23.-26. марта, 2017. године, у Сремским Карловцима.

Циљ тренинга је подршка организацијама/канцеларијама за младе/институцијама да се у будућности акредитују за учешће у Европском волонтерском Сервису ЕУ, да шаљу младе из Србије на ЕВС у 33 Програмске земље (28 земаља ЕУ, Исланд, Лихтенштајн, Норвешка, Македонија и Турска) и буду домаћини страним волонтерима у Србији.
Овај тренинг ће бити место где ће се учесници упознати са процедуром акредитације за ЕВС (корак по корак), са апликационим формуларом за акредитацију, са условима учешћа, са специфичностима појединих врста ЕВС-а (индивидуални, групни, краткорочни, дугорочни) у контексту акредитације итд.

Да би се представници организација/КЗМ/институција из Србије пријавили на тренинг
треба да попуне пријавни формулар који се налази у прилогу и пошаљу на hajdeda@mladiuakciji.rs. Рок за слање пријава је 9. март, 2017. године.

Уколико имате додатних питања, можете их поставити путем мејла на:
hajdeda@mladiuakciji.rs или телефоном, на број: 011/3233-634.