Позив за учествовање на eTwinning семинару у Бугарској

eTwinning национални тим за подршку Бугарске организује eTwinning контакт семинар за учеснике из словенских земаља под називом „ Outdoor activities in eTwinning projects“ од 16. до 18. маја 2019. године у Софији. На овом семинару омогућено је учешће 2 наставника/учитеља/васпитача из Републике Србије који су активни чланови eTwinning портала.

eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији позива све заинтересоване да се пријаве за учешће.

Заинтересовани кандидати треба да испуне следеће услове за пријављивање:

  • да раде у школи или предшколској установи у Републици Србији;
  • да су регистровани на eTwinning порталу;
  • да учествују на барем једном европском eTwinning пројекту.

Приликом избора учесника, предност ће се дати кандидатима који до сада нису учествовали на eTwinning семинарима и радионицама у иностранству, као и наставницима/учитељима/васпитачима који у раду спроводе пројектно оријентисану наставу.

Кандидати треба да доставе основне информације о свом раду, тј. на који начин је организован рад са ученицима и како се имплементирају пројекти у план и програм рада. Такође је потребно Националном тиму за подршку доставити и информације о начину примене eTwinning пројеката у раду у школи тј. предшколској установи.

Материјале је потребно послати на имејл etwinning@tempus.ac.rs, са назнаком „Документација за учествовање на eTwinning семинару у Бугарској”. Уколико је документ већи од 5 МБ, потребно је послати мејл са линком за преузимање докумената.

Са кандидатима који испуњавају наведене услове и који су ушли у ужи избор на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор уживо или путем Skype-а.

Коначну одлуку о избору учесника eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији ће донети на основу целокупне пријаве кандидата и обављених разговора.

Молимо Вас да прочитате обавештење о обради података о личности и уколико сте сагласни, можете се пријавити на конкурс искључиво попуњавањем пријавног формулара.

Рок за пријаву је 11. април 2019. године, 23:59 часова.

О исходу пријаве ће, путем имејла, бити обавештени само кандидати који су ушли у ужи избор.

По повратку са семинара, учесник има обавезу да у школи/предшколској установи у којој ради покрене један eTwinning пројекат и представи искуства са семинара најкасније до краја 2019. године. Доказ о томе, у виду фотографије са предавања и сл, треба да достави на имејл адресу: etwinning@tempus.ac.rs

 

Напомене:

Одабраним кандидатима биће обезбеђено:

  • учешће на семинару;
  • превоз Београд – Софија– Београд;
  • смештај у хотелу и оброци.

eTwinning национални тим за подршку ће одабраним кандидатима за путовање исплатити дневнице у складу са важећим правилником Фондације Темпус о начину обрачуна и исплате путних трошкова трећим лицима у земљи и иностранству.

Од учесника семинара се очекује да са собом на семинар понесе свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим може приступити свом eTwinning профилу током семинара.

За све додатне информације се можете обратити eTwinning националном тиму за подршку у Републици Србији путем телефона и е-поште:

Telefon: 011/3342 430

Е-пошта: etwinning@tempus.ac.rs