Вебинар: Активности подршке каријерном вођењу и саветовању у школама

Вебинар се одржава у уторак, 28. маја са почeтком у 17 часова и намењен је наставницима, стручним сарадницима, представницима тимова за каријерно вођење и саветовање/професионалну оријентацију, као и другим заинтересованима који спроводе и/или развијају активности каријерног вођења и саветовања у својим школама.

Присутни ће бити у прилици да сазнају све о активностима и ресурсима Фондације Темпус намењеним стручном усавршавању запослених у школама – акредитованим семинарима, националним и међународним конференцијама, обукама, вебинарима и сличним догађајима, као и да се информишу о другим ресурсима, примерима добрих пракси и могућностима за умрежавање са колегама у Србији и иностранству. Додатно, биће речи и о активностима подршке које су намењене ученицима завршних разреда, попут индивидуалних консултација и интерактивних радионица на теме: доношењe одлука у вези са наставком школовања, избор занимања, писањe CV-a и друге.

Учешће на вебинару је бесплатно, а пријава за учешће је отворена до уторка, 28.маја у 15 часова, путем регистрационог формулара у наставку странице.

Питања обележена * су обавезна.

Prijavni formular za vebinar: Aktivnosti podrške karijernom vođenju i savetovanju u školama