Вебинар: “CEEPUS стипендијa – прилике за студенте и академско особље”

Фондација Темпус – Национална CEEPUS канцеларија позива све заинтересоване студенте и чланове академског особља са државних високошколских установа из Републике Србије да се пријаве на вебинар “CEEPUS стипендија – прилике за студенте и академско особље” који ће бити одржан 12. октобра у термину од 17-18h.

Пријава учешћа на вебинару могућа је до 12. октобра у подне, под следећим линком.

Присуствовањем вебинару преко својих рачунара кандидати ће сазнати више о могућностима за мобилност кроз CEEPUS мреже и кроз freemover мобилност и информисати се детаљније о процесу пријављивања за стипендију, укључујући и појашњење начина претраживања мрежа, процедуре селекције и других важних аспеката спровођења програма. Учесници ће имати прилику и да постављају питања, на која ће презентери одговарати у завршном делу вебинара.

Иначе, електронске пријаве за CEEPUS мобилност могу поднети студенти и чланови наставног особља са државних високошколских установа,  унутар следећих рокова:

–       закључно са 31. октобром – кандидати чије установе учествују у некој CEEPUS мрежи, за размене у летњем семестру 2016/17. године;

–     до 30. новембра – кандидати чије установе нису део неке CEEPUS мреже могу се пријавити као freemoveri, за размене у академској 2016/17. години.