Vebinar „Diseminacija projektnih rezultata uz pomoć EPALE platforme”

Fondacija Tempus – EPALE nacionalni tim za podršku organizuje vebinar pod nazivom „ Diseminacija projektnih rezultata uz pomoć EPALE platforme, koji će biti održan u sredu, 24. jula, sa početkom u 16 časova.

 

Vebinar je namenjen sadašnjim i budućim korisnicima projekata u oblasti obrazovanja odraslih, ali i svima onima koji bi želeli da se aktivno uključe u rad EPALE platforme i da sa zajednicom podele svoje aktivnosti u oblasti obrazovanja odraslih.

Cilj vebinara je predstavljanje načina na koji korisnici Erazmus+, ali i drugih projekata u oblasti obrazovanja odraslih mogu da podele rezultate svojih aktivnosti i obezbede vidljivost projektnih rezultata na evropskom nivou, uz pomoć EPALE – evropske platforme namenjene profesionalcima u oblasti obrazovanja odraslih. Tokom vebinara, učesnici će imati prilike da čuju savete kako da koriste EPALE za diseminaciju, kao i da prođu kroz praktične korake za postavljanje sadržaja na EPALE.

 Rok za prijavu je utorak, 23. jul, do 12:00. Za vebinar se možete prijaviti popunjavanjem registracionog formulara.

EPALE platforma namenjena je profesionalcima u oblasti obrazovanja odraslih u Evropi (nastavnicima, profesorima, trenerima, istraživačima, organizatorima, donosiocima odluka) i omogućava svima koji se bave ili su zainteresovani za obrazovanje odraslih da se virtuelno sastanu na jednom mestu i razmene svoja znanja, iskustva, pitanja i dobre prakse.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/3342 430, opcija 3

E-pošta: adult-education@tempus.ac.rs