Вебинар „Дисеминација пројектних резултата уз помоћ ЕПАЛЕ платформе”

Фондација Темпус – ЕPALE национални тим за подршку организује бесплатни вебинар под називом „Дисеминација пројектних резултата уз помоћ ЕПАЛЕ платформе”, који ће бити одржан у уторак, 10. јула, са почетком у 16 часова.

Циљ вебинара је представљање начина на који корисници Еразмус+, али и других пројеката у области образовања одраслих могу да поделе резултате својих активности путем ЕPALE – европске платформе намењене професионалцима у области образовања одраслих. Током вебинара учесници ће имати прилике да чују савете како да користе ЕPALE за дисеминацију, као и да прођу кроз практичне кораке за постављање садржаја на ЕPALE.

Вебинар је намењен садашњим и будућим корисницима пројеката у области образовања одраслих, али и свима онима који би желели да се активно укључе у рад EPALE платформе и да са заједницом поделе своје активности у области образовања одраслих.

Рок за пријаву је недеља, 8. јул, до 23:59. За вебинар се можете пријавити попуњавањем регистрационог формулара.

ЕPALE платформа намењена је професионалцима у области образовања одраслих у Европи (наставницима, професорима, тренерима, истраживачима, организаторима, доносиоцима одлука) и омогућава свима који се баве или су заинтересовани за образовање одраслих да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.