Вебинар: „EPALE као алат за повећање видљивости пројеката“

Фондација Темпус – EPALE Србија национални тим за подршку организује вебинар на тему „EPALE као алат за повећање видљивости пројеката“, који ће бити одржан у четвртак, 23. јула 2020. у 16 сати. Циљ вебинара је представљање могућности које EPALE платформа нуди појединцима и организацијама које спроводе неки од међународних Erasmus+ или других пројеката за повећање видљивости њихових активности и резултата.

На вебинару, учесници ће моћи да сазнају на који начин да искористе различите типове садржаја и групе на EPALE (блогове, вести, догађаје, ресурсе, заједнице пракси) за промоцију својих активности у оквиру заједнице која окупља више од 70 хиљада едукатора широм Европе. Биће наведени конкретни примери коришћења EPALE, а биће речи и о томе на који начин едукатори који се не баве образовањем одраслих могу користити ову платформу за потребе пројеката које спроводе.

Пријава за учешће на овом вебинару врши се искључиво попуњавањем регистрационог формулара. Рок за пријаву је уторак, 21. јул до 23:59 часова. Након истека рока, линк за приступ вебинару биће послат пријављеним учесницима путем мејла.

За све додатне информације заинтересовани се могу обратити EPALE Србија националном тиму за подршку путем телефона и е-поште: Телефон: 011/3342 430 (опција 3), E-пошта: adult-education@tempus.ac.rs

ЕPALE платформа намењена је професионалцима у области образовања одраслих у Европи (наставницима, професорима, тренерима, истраживачима, организаторима, доносиоцима одлука) и омогућава свима који се баве или су заинтересовани за образовање одраслих да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.