Вебинар: „Како еТwinning помаже у настави на даљину“

Фондација Темпус – еТwinning национални тим за подршку организује вебинар на тему „Како еТwinning помаже у настави на даљину“, који ће бити одржан у петак, 15. маја. 2020. у 16 часова.

Циљ вебинара је да учесницима изложи начине на који могу да користе еТwinning платформу у организацији наставе на даљину, а говориће се и о ИКТ алатима који се налазе на самој платформи. Осим тога, учесници вебинара добиће и информације о покретању еТwinning пројеката у оквиру исте школе, могућности коју је еТwinning портал креирао као помоћ наставницима у доба затворених школа, услед пандемије вируса COVID – 19.

Пријава за учешће на вебинару врши се попуњавањем регистрационог формулара. Вебинар је намењен наставницима који већ имају искуства у раду на еТwinning-у, као и наставницима који би желели да се прикључе еТwinning мрежи.

Рок за пријаву је четвртак, 14. мај 2020, до 23:59. Након истека рока, линк за приступ вебинару биће послат пријављеним учесницима путем мејла. Заинтересовани могу добити додатне информације на мејл:  etwinning@tempus.ac.rs.