Vebinar: „Kako eTwinning pomaže u nastavi na daljinu“

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje vebinar na temu „Kako eTwinning pomaže u nastavi na daljinu“, koji će biti održan u petak, 15. maja. 2020. u 16 časova.

Cilj vebinara je da učesnicima izloži načine na koji mogu da koriste eTwinning platformu u organizaciji nastave na daljinu, a govoriće se i o IKT alatima koji se nalaze na samoj platformi. Osim toga, učesnici vebinara dobiće i informacije o pokretanju eTwinning projekata u okviru iste škole, mogućnosti koju je eTwinning portal kreirao kao pomoć nastavnicima u doba zatvorenih škola, usled pandemije virusa COVID – 19.

Prijava za učešće na vebinaru vrši se popunjavanjem registracionog formulara. Vebinar je namenjen nastavnicima koji već imaju iskustva u radu na eTwinning-u, kao i nastavnicima koji bi želeli da se priključe eTwinning mreži.

Rok za prijavu je četvrtak, 14. maj 2020, do 23:59. Nakon isteka roka, link za pristup vebinaru biće poslat prijavljenim učesnicima putem mejla. Zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije na mejl:  etwinning@tempus.ac.rs.