Вебинар: Могућности за волонтирање и размене у Европи кроз Еразмус+ програм

У оквиру својих активности посвећених Европској недељи младих, Фондација Темпус организује вебинар на тему могућности за волонтирање и размене младих у Европи кроз Еразмус+ програм који ће се одржати у среду, 3. маја, од 16 до 17 часова.

На вебинару ће сви заинтересовани имати прилике да се информишо о могућностима међународне мобилности младих у оквиру Еразмус+ програма, које подразумевају дугорочно волонтирање на Европском волонтерском сервису или одлазак на краћу омладинску размену, али и могућности за мобилност омладинских радника. Кроз презентацију, вебинар ће истаћи најважније информације везане за ове могућности, дати конкретне кораке за даље информисање, претрагу и пријављивање, али ће се посебно осврнути на значај волонтеризма и главне вредности које ови програми доносе младима.

У склопу вебинара, учесници ће имати простора да поставе питања и поделе недоумице у вези са темом.

За пријаву на вебинар, потребно је попунити формулар у наставку и то најкасније до среде, 3. маја у подне, а сви пријављени ће добити мејл са потврдом учешћа и упутством за приступ вебинару најкасније истог дана у 13 часова.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.