Пријава за вебинаре: „Конкурс за Европску језичку ознаку“

Фондација Темпус организује  2 вебинара за све заинтересоване на тему Пријављивање на конкурс за Европску језичку ознаку“.

Током вебинара, учесницима ће бити објашњено све у вези са Европском језичком ознаком, пријавним формуларима и кријеријумима за избор.

Европска језичка ознака је признање чији је циљ да истакне и награди иновативне и креативне иницијативе у области наставе и учења језика. Могу да се пријаве пројекти/иницијативе који су већ спроведени или се налазе у завршној фази и имају конкретне видљиве резултате. Право учешћа имају наставници страних језика и други стручњаци у овој области запослени у предшколским установама, основним и средњим школама, школама за ученике са сметњама у развоју и инвалидитетом и школама страних језика. Циљни језици су енглески, немачки, француски, руски, италијански и шпански.

Први вебинар ће бити одржан у четвртак 13. јуна 2019. године у 16 часова. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послати путем електронске поште дан раније. Уколико сте заинтересовани за учешће на овом вебинару, молимо Вас да попуните регистрациони формулар на следећем ЛИНКУРок за пријаву је 12. јун у 13 часова.

Други вебинар одржаће се 19. јуна 2019. године у 10 часова. Уколико сте заинтересовани за учешће у вебинару, молимо Вас да попуните кратак регистрациони формулар. Рок за пријаву је 18. јун у 13 часова.

За сва питања нам се можете обратити путем имејла office@tempus.ac.rs или телефоном на 011/33 42 430.