Prijava za vebinare: „Konkurs za Evropsku jezičku oznaku“

Fondacija Tempus organizuje  2 vebinara za sve zainteresovane na temu Prijavljivanje na konkurs za Evropsku jezičku oznaku“.

Tokom vebinara, učesnicima će biti objašnjeno sve u vezi sa Evropskom jezičkom oznakom, prijavnim formularima i krijerijumima za izbor.

Evropska jezička oznaka je priznanje čiji je cilj da istakne i nagradi inovativne i kreativne inicijative u oblasti nastave i učenja jezika. Mogu da se prijave projekti/inicijative koji su već sprovedeni ili se nalaze u završnoj fazi i imaju konkretne vidljive rezultate. Pravo učešća imaju nastavnici stranih jezika i drugi stručnjaci u ovoj oblasti zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, školama za učenike sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i školama stranih jezika. Ciljni jezici su engleski, nemački, francuski, ruski, italijanski i španski.

Prvi vebinar će biti održan u četvrtak 13. juna 2019. godine u 16 časova. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslati putem elektronske pošte dan ranije. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom vebinaru, molimo Vas da popunite registracioni formular na sledećem LINKURok za prijavu je 12. jun u 13 časova.

Drugi vebinar održaće se 19. juna 2019. godine u 10 časova. Ukoliko ste zainteresovani za učešće u vebinaru, molimo Vas da popunite kratak registracioni formular. Rok za prijavu je 18. jun u 13 časova.

Za sva pitanja nam se možete obratiti putem imejla office@tempus.ac.rs ili telefonom na 011/33 42 430.