Вебинар – „Тражење eTwinning партнера за пројекте – Јордан, Молдавија и Србија“

Фондација Темпус и eTwinning национални тим за подршку организују вебинар „Тражење eTwinning партнера за пројекте“ са eTwinning партнерским агенцијама у Јордану и Молдавији 29. децембра 2020. године у периоду 14.00-15.00 часова.

Овај догађај има за циљ да омогући еТвинерима из ових земаља да се повежу ради покретања или учествовања на заједничким пројектима. На овом вебинару, васпитачи и наставници из Јордана, Молдавије и Србије ће представити идеје за пројекте које планирају да покрену или су их тек покренули како би пронашли партнере за те конкретне пројекте. Напомињемо да ће сам вебинар као и каснија сарадња са партнерима бити на енглеском језику.

Уколико желите да присуствујете овом догађају молимо Вас да попуните регистрациони формулар.

Критеријум за прихватање пријаве ће бити регионална, као и заступљеност различитих установа и време пријаве. Догађај је намењен валидираним корисницима eTwinning портала.

Уколико желите да представите пројектну идеју на овом догађају, молимо Вас да у назначеном делу овог истог регистрационог формулара приложите вашу идеју. Као критеријум користиће се стандарди Централне службе за евалуацију пројеката.

Рок за попуњавање регистрационог формулара је 24.12.2020. до 23:59.

Пријављени кандидати ће бити обавештени о статусу пријаве након истека рока за подношење пријава.

Све додатне информације могу се добити путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 7

Е-пошта: etwinning@tempus.ac.rs