Вебинар за средњошколце: „Савети за успешну школску годину“

Фондација Темпус – Национални центар Euroguidance организује 3. септембра 2018. године у 12:30 часова вебинар намењен средњошколцима под називом: „Савети за успешну школску годину“.

Почетак школске године је често тренутак у коме се преиспитују навике приликом учења и организације времена, и стога је овај вебинар посвећен свим средњошколцима који желе да у овој школској години буду успешнији него претходне.

Током вебинара учесници ће имати прилику да се упознају са смерницама за:

  • прилагођавање захтевима нове школске године (ново окружење, промена наставника, нови школски предмети)
  • успешно учење и припрему за испитивање и тестове знања
  • ефикасну организацију времена

Вебинар је интерактивног типа и након уводне презентације учесници ће моћи да поставе питања и дискутују о теми.

Учешће на вебинару је бесплатно, а пријава је отворена до 2. септембра 2018. године у 16 часова путем регистрационог формулара у наставку странице. С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилном интернет везом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе. Охрабрујемо наставнике/разредне старешине да са својим ученицима присуствују вебинару у склопу својих школских активности. У том случају, приликом регистрације, довољно је да се пријави наставник и да у формулару наведе очекивани број ученика.