Vebinar za srednjoškolce: „Saveti za uspešnu školsku godinu“

Fondacija Tempus – Nacionalni centar Euroguidance organizuje 3. septembra 2018. godine u 12:30 časova vebinar namenjen srednjoškolcima pod nazivom: „Saveti za uspešnu školsku godinu“.

Početak školske godine je često trenutak u kome se preispituju navike prilikom učenja i organizacije vremena, i stoga je ovaj vebinar posvećen svim srednjoškolcima koji žele da u ovoj školskoj godini budu uspešniji nego prethodne.

Tokom vebinara učesnici će imati priliku da se upoznaju sa smernicama za:

  • prilagođavanje zahtevima nove školske godine (novo okruženje, promena nastavnika, novi školski predmeti)
  • uspešno učenje i pripremu za ispitivanje i testove znanja
  • efikasnu organizaciju vremena

Vebinar je interaktivnog tipa i nakon uvodne prezentacije učesnici će moći da postave pitanja i diskutuju o temi.

Učešće na vebinaru je besplatno, a prijava je otvorena do 2. septembra 2018. godine u 16 časova putem registracionog formulara u nastavku stranice. S obzirom da je vebinar obuka ili prezentacija koja se sprovodi uživo preko interneta, učesnicima je potreban samo računar sa stabilnom internet vezom, a vebinar mogu pratiti bez obzira na mesto gde se nalaze. Ohrabrujemo nastavnike/razredne starešine da sa svojim učenicima prisustvuju vebinaru u sklopu svojih školskih aktivnosti. U tom slučaju, prilikom registracije, dovoljno je da se prijavi nastavnik i da u formularu navede očekivani broj učenika.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.