Вебинар „Активности Euroguidance и Europass центара у школској 2018/2019. години“

Фондација Темпус – Национални Euroguidance и Europass центри 4. септембра 2018. године у 12:30 часова организоваће вебинар „Активности Euroguidance и Europass центара у школској 2018/2019. години“.

Током вебинара, учесници ће имати прилику да се информишу о планираним активностима Euroguidance и Europass центара током школске 2018/19. године и које имају за циљ стручно усавршавање наставника, стручних сарадника и других запослених у основним и средњим школама у области каријерног вођења и саветовања. Представиће се нове акредитоване обуке, које ће се реализовати непосредно и online, а њихов циљ је да обуче наставнике и стручне сараднике за ефикасније коришћење различитих метода, техника и алата у спровођењу наставних и ваннаставних активности каријерног вођења и саветовања. Уз то, учесници ће имати прилику и да се упознају са активностима  каријерног вођења и саветовања које ће бити доступне ученицима као додатна подршка у процесу доношења одлуке о даљем наставку школовања. Вебинар је интерактивног типа и након уводне презентације учесници ће моћи да поставе питања и дискутују о теми.

Учешће на вебинару је бесплатно, а пријава је отворена путем регистрационог формулара у наставку текста до 3. септембра 2018 у 16 часова. С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилном интернет везом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.