Vebinar „Aktivnosti Euroguidance i Europass centara u školskoj 2018/2019. godini“

Fondacija Tempus – Nacionalni Euroguidance i Europass centri 4. septembra 2018. godine u 12:30 časova organizovaće vebinar „Aktivnosti Euroguidance i Europass centara u školskoj 2018/2019. godini“.

Tokom vebinara, učesnici će imati priliku da se informišu o planiranim aktivnostima Euroguidance i Europass centara tokom školske 2018/19. godine i koje imaju za cilj stručno usavršavanje nastavnika, stručnih saradnika i drugih zaposlenih u osnovnim i srednjim školama u oblasti karijernog vođenja i savetovanja. Predstaviće se nove akreditovane obuke, koje će se realizovati neposredno i online, a njihov cilj je da obuče nastavnike i stručne saradnike za efikasnije korišćenje različitih metoda, tehnika i alata u sprovođenju nastavnih i vannastavnih aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja. Uz to, učesnici će imati priliku i da se upoznaju sa aktivnostima  karijernog vođenja i savetovanja koje će biti dostupne učenicima kao dodatna podrška u procesu donošenja odluke o daljem nastavku školovanja. Vebinar je interaktivnog tipa i nakon uvodne prezentacije učesnici će moći da postave pitanja i diskutuju o temi.

Učešće na vebinaru je besplatno, a prijava je otvorena putem registracionog formulara u nastavku teksta do 3. septembra 2018 u 16 časova. S obzirom da je vebinar obuka ili prezentacija koja se sprovodi uživo preko interneta, učesnicima je potreban samo računar sa stabilnom internet vezom, a vebinar mogu pratiti bez obzira na mesto gde se nalaze.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.