Конкурс за подношење прича у оквиру кампање ”Први милион Youthpass-а”

Салто ресурсни центар за обуке и сарадњу покренуо је кампању како би се јавности указало на важност, утицај и потенцијал Youthpass-a, алата за препознавање исхода учења неформалног образовања у оквиру Еразмус+ програма у области младих.

 

Током септембра 2019. године очекује се издавање милионите Youthpass потврде.

 

У оквиру кампање отворен је позив за младе, оне који раде са младима и омладинске раднике, који би желели да поделе своје приче путем кратког видеа или текста на енглеском језику о томе како је процес препознавања исхода учења у оквиру Youthpass утицао на њих и њихове пројекте.

Приче из целог света ће бити објављиване на сајту Салто ресурсног центра, као и на њиховим налозима на друштвеним мрежама.

Најбоље приче овог пријатељског такмичења ће бити награђене путним ранчевима израђеним на еколошки начин и поштујући принципе фер трговине.

Рок за подношење прича је 30. септембар 2019. године до 17 часова по средњоевропском времену. Више информација о конкурсу као и начин пријаве можете пронаћи на сајту Салто ресурсног центра за обуке и сарадњукоји је задужен за пружање подршке спровођења Youthpass процеса.