Konkurs za podnošenje priča u okviru kampanje ”Prvi milion Youthpass-a”

Salto resursni centar za obuke i saradnju pokrenuo je kampanju kako bi se javnosti ukazalo na važnost, uticaj i potencijal Youthpass-a, alata za prepoznavanje ishoda učenja neformalnog obrazovanja u okviru Erazmus+ programa u oblasti mladih.

 

Tokom septembra 2019. godine očekuje se izdavanje milionite Youthpass potvrde.

 

U okviru kampanje otvoren je poziv za mlade, one koji rade sa mladima i omladinske radnike, koji bi želeli da podele svoje priče putem kratkog videa ili teksta na engleskom jeziku o tome kako je proces prepoznavanja ishoda učenja u okviru Youthpass uticao na njih i njihove projekte.

Priče iz celog sveta će biti objavljivane na sajtu Salto resursnog centra, kao i na njihovim nalozima na društvenim mrežama.

Najbolje priče ovog prijateljskog takmičenja će biti nagrađene putnim rančevima izrađenim na ekološki način i poštujući principe fer trgovine.

Rok za podnošenje priča je 30. septembar 2019. godine do 17 časova po srednjoevropskom vremenu. Više informacija o konkursu kao i način prijave možete pronaći na sajtu Salto resursnog centra za obuke i saradnjukoji je zadužen za pružanje podrške sprovođenja Youthpass procesa.