Akreditovani eTwinning seminar u Batočini, 29. septembra 2023. godine

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje besplatnu akreditovanu obuku „Ka kvalitetnim eTwinning projektima u cilju unapređenja korišćenja IKT-a u nastavi” u petak, 29. septembra 2023. godine. Seminar će se realizovati u Osnovnoj školi „Sveti Sava” u Batočini od 9.00 do 17.00 časova. Registracija učesnika je od 8.30.

Seminar „Ka kvalitetnim eTwinning projektima u cilju unapređenja korišćenja IKT-a u nastavi je registrovan pod brojem 561 u Katalogu programa stručnog usavršavanja Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i nosi 8 bodova stručnog usavršavanja. Cilj ovog programa je unapređenje kvaliteta nastave u predškolskim ustanovama i školama kreativnom upotrebom IKT-a u sprovođenju nastavnog programa, kao i podizanjem nivoa digitalnih kompetencija nastavnika/vaspitača i učenika. Seminar je namenjen nastavnicima koji imaju iskustva na eTwinning portalu i eTwinning projektima. Ciljna grupa su učitelji, nastavnici i stručni saradnici u osnovnim i srednjim školama, kao i vaspitači u predškolskim ustanovama. S obzirom na to da je obuka namenjena  korisnicima koji imaju iskustva na eTwinning portalu, učesnici seminara moraju da budu registrovani i aktivni članovi eTwinning zajednice. 

Preliminarnu agendu seminara možete da pogledate ovde.

Prijavljivanje za seminar je moguće isključivo popunjavanjem registracionog formulara. Rok za prijavu je 20. septembar 2023. do 23.59 časova.

Zbog ograničenog broja mesta, prilikom odabira učesnika, pored osnovnih kriterijuma, vodiće se računa o ravnomernoj regionalnoj i zastupljenosti različitih vaspitno-obrazovnih ustanova, kao i o vremenu prijave.

O statusu Vaše prijave bićete obavešteni nakon isteka roka za prijavljivanje. Napomena: U slučaju da ne dobijete imejl nakon isteka roka za prijavljivanje, proverite folder Neželjena pošta/Junk/Spam na svom imejlu.

Potrebno je da na seminar ponesete svoj laptop, netbuk ili tablet preko koga možete da pristupite svom eTwinning profilu.

Za ove seminare se ne plaća kotizacija, ali učesnici sami snose troškove putovanja do mesta održavanja.

Događaj će biti fotografisan u svrhu obaveštavanja javnosti.

Za dodatne informacije možete da se obratite eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content