Инфо дани, радионице, вебинари и туторијали

Важно обавештење о активностима Фондације Темпус

 

Фондација Темпус је задужена за промовисање и спровођење програма Еразмус+ у Србији у области образовања, обука и младих. У склопу промоције Еразмус+ програма, Фондација Темпус током године организује разне догађаје, међу којима су:

1. Инфо дани

2. Радионице

3. Вебинари

4. Туторијали

 

 

ИНФО ДАНИ

Инфо дани се организују у циљу информисања свих заинтересованих институција и појединаца у области образовања и младих о могућностима за учешће у програму Еразмус+ и усклађени су са објавом годишњег општег и Националног позива за подношење пријава за Еразмус+ пројекте. Позиви за предлоге пројеката се по правилу објављују у октобру и новембру, када се организују и Инфо дани и то у Београду и градовима широм Србије. Учешће на Инфо данима је бесплатно, а потребно је једино попунити регистрациони формулар.

Инфо дани 2019

Фондација Темпус организовала је током новембра Еразмус+ Информативне дане у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу. Све презентације можете погледати ОВДЕ.

Снимак Инфо дана у Београду

 

 

 

РАДИОНИЦЕ

У склопу подршке институцијама и појединцима у сектору образовања и младих, Фондација Темпус организује радионице за писање и подношење пројеката.

Радионице су намењене високошколским институцијама, као и предшколским установама, школама, институцијама за образовање одраслих и младима и то за пројекте у Кључним активностима 1 и 2 (КА1 и КА2).

Презентације са Инфо дана и радионица

 

ВЕБИНАРИ

Фондација Темпус организује вебинаре – интернет семинаре – као једну од корисних алатки за унапређење знања и вештина, такорећи ”од куће”, јер је за учешће у њима потребно само да корисник издвоји време и да има стабилну интернет везу. Вебинари покривају различите теме – од општих информација о могућностима за појединце и институције у систему образовања и области рада са младима, до специфичних тема везаних за одређене делове програма или врсте пројеката.

Вебинар о додатном конкурсу за стратешка партнерства у свим секторима унутар позива за 2020. годину.

 

ТУТОРИЈАЛИ

У циљу што бољег информисања свих заинтересованих за Еразмус+ програм, Фондација Темпус је направила и видео упутства – туторијале за поједине активности у процесу пријављивања пројеката.

Туторијалe за поједине активности у процесу пријављивања пројеката за конкурсни рок 2020. године можете пронаћи на Ју Тјуб каналу Фондације Темпус.   

 

Архива везана за прошле конкурсне рокове:

Последње модификовано: October 21, 2020Публикације: