TCA događaji namenjeni omladinskom sektoru

Na ovoj stranici, zainteresovani pojedinci aktivni u oblasti neformalnog obrazovanja mladih se mogu informisati o TCA (Training and Cooperation Activities) događajima na koje je Fondacija Tempus u mogućnosti da pošalje učesnike iz Srbije u tekućoj godini.

Za učešće na svim događajima sa spiska, izabranim kandidatima Fondacija Tempus refundira 95% troškova putovanja nakon povratka sa događaja, dok organizatori pokrivaju smeštaj i hranu za učesnike.

Uz opis svakog događaja nalazi se link ka objavi sa više informacija. Prijavljivanje se vrši putem istog linka, a prethodno je neophodno kreirati nalog na SALTO platformi.

Ova stranice se redovno ažurira informacijama o novim pozivima, a kako bi bili obavešteni kada se novi događaj nađe na spisku, zainteresovanima preporučujemo da  se prijave na našu mejling listu.

Dodatne informacije se mogu dobiti putem mejla tcas@tempus.ac.rs

Otvoreni pozivi:

PEER to PEER to make it CLEAR

Od 17.4.2023. Do 21.4.2023. Jurmala, Letonija

Ovo će biti trodnevni kurs o metodi vršnjačkog učenja radi povezivanja i osnaživanja mladih i omladinskih radnika koji su zainteresovani da rade na temi mentalnog zdravlja mladih. Učesnici mogu očekivati da izgrade zajedničke osnove za eksplorisanje teme mentalnog zdravlja, kroz metode vršnjačkog učenja. Učesnici će takođe upoznati mogućnosti Erazmus+ programa za projekte u oblasti mentalnog zdravlja mladih.         

Ciljna grupa:

Za učešće se pozivaju timovi sačinjeni od jednog omladinskog radnika i jedne mlade osobe. Oba člana tima treba da popune pojedinačne prijave na SALTO platformi.

Rok za prijavu:  14.3.2023.

Više informacija i prijave na linku: http://trainings.salto-youth.net/11022

Skip to content