Akreditovani eTwinning seminari u Beogradu u novembru i decembru

Фондација Темпус организује бесплатне акредитоване eTwinning семинаре у Београду, 29. новембра и 1. децембра 2021. године.

Семинар „eTwinning за почетнике – први кораци” регистрован је под каталошким бројем 439 у Каталогу програма стручног усавршавања и носи 8 бодова стручног усавршавања. Циљ програма је подизање нивоа дигиталних компетенција запослених у образовно-васпитним установама који раде са децом предшколског и школског узраста, унапређење квалитета наставе кроз коришћење ИКТ алата у раду са ученицима и децом, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је намењен наставницима који немају пуно искуства са eTwinning порталом. Учесници ће бити оспособљени да користе eTwinning портал и алате који се на њему налазе. Циљна група су учитељи и наставници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама.

Семинар „eTwinning за почетнике – први кораци” ће се одржати 29. новембра 2021. године у Београду, у хотелу ”Мона”, са почетком у 9 часова. Нацрт агенде можете погледати овде.

Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 18. новембар до 23:59 часова.

Семинар ”Ка квалитетним eTwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” је регистрован под бројем 461 у Каталогу програма стручног усавршавања и носи 8 бодова стручног усавршавања. Циљ програма је унапређење квалитета постојећих eTwinning пројеката у циљу бољег коришћења ИКТа у настави, као и јачање дигиталних и језичких компетенција наставника/васпитача и ученика. Семинар је намењен наставницима који имају искуства са eTwinning порталом. Циљна група су учитељи, наставници и стручни сарадници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама. Учесници семинара морају бити регистровани и активни чланови eTwinning портала.

Семинар ”Ка квалитетним eTwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” ће се одржати 1. децембра 2021. године у Београду, у хотелу ”Мона”, са почетком у 9 часова. Нацрт агенде можете погледати овде.

Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 18. новембар до 23:59 часова.

Због ограниченог броја места, приликом одабира учесника водиће се рачуна о равномерној заступљености представника различитих школа и предшколских установа.

О статусу Ваше пријаве бићете обавештени након истека рока за пријављивање.

Напомена: Потребно је да на семинар понесете свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај са којим можете приступити свом eTwinning профилу током семинара. За ове семинаре се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута. Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

Skip to content